Shenzhen Zhiyan Technology Co.,Ltd  Company Logo Shenzhen Zhiyan Technology Co.,Ltd
5 1

Kraft Paper Bag Vacuum Food Packing Bag

Contact Now* Send an Inquiry to this supplier.
or
Start Order * Name your price

Quick Information

  • Brand Name: zhiyan
  • Place of Origin: China
  • Model Number : zy02
  • Material : LDPE/HDPE
  • Usage : Shopping
  • MOQ : 5000pcs
  • customized : size
  • sample time : color
  • mass goods : quantity customized
  • payment term : 5-7 days
  • PAYMENT : 12-15 days

Description

Overview

Quick Details
Industrial Use:
Flexible Packaging
Place of Origin:
Guangdong, China
Brand Name:
zhiyan
Model Number:
kraft paper bag
Surface Handling:
Gravure printing
Sealing & Handle:
Heat Seal
Custom Order:
Accept, Accept
Color and Size:
Customized
Delivery date:
1-2 Weeks
Printing:
Up to 9 Colors
Material Structure:
B-OPP/PET/PE
Material:
Aluminum Foil
Feature:
Moisture Proof
Supply Ability
Supply Ability:
10000 Set/Sets per Day Welcome sample order
Packaging & Delivery
Packaging Details
Carton.Accept custom
Port
Shenzhen/HK
Lead Time :
Non- printing, one week. Printing, two weeks

                                  kraft paper bag vacuum food packing bag                 

 

 

Specifications

Item

kraft paper bag

 

Size

 

Customized

Material

Two Layers laminated materials option

BOPP/CPP or PE (Transparent) PET/CPP or PE (Transparent)

Matt BOPP /PE or CPP (Opaque) BOPP or PE /VMCPP(Metalized)

PA/PE (Stronger package)

Three Layers option

PET /Foil/PE or PET/VMPET/ PE (Metalized)

BOPP/Foil/PE or PET/Foil/CPP (Metalized),PA/Foil/PE (Stronger raw material)

BOPP/PET/PE or CPP  (Transparent) NY/VMPET/PE (Metalized)

Thickness

50 microns-180 microns(1.95 mil-7.02 mil)

Function

Barrier/moistrue-proof/sun-resistant/water proof/antistatic

Usage 

Snack, milk powder, beverage powder, nuts, dried food, dried fruit, seeds, coffee,

sugar, spice, bread, tea, herbal, wheat, cereals, tobacco, washing powder, 

salt ,flours, pet food ,candy, rice, confectionaries etc.

Color

Up to 8 colors printing is available including PMS color

Surface

Glossy/matte lamination, hot stamping,Flock printing, 

creasing,calendaring,Gold/silver foil-stamping, crushing,

varmishing,embossing for kraft paper coffee bags&brown kraft paper coffee bags

Sample time

7 working days

MOQ

10000 pcs. Depends on the specification of the packaging you need.,

and large quantity will get discount.

Warm Tips

The quote is Based on the product's materal,size,thickness,printing colors and 

quantity.Please kindly inform us of the material ,thickness, size, printing, quantity, 

then I can give you our best offer.

Should any of these items be of interest to you ,please let us know .we will be happy 

to give you a quotation upon receipt of your detailed requirements.

payment

30% deposit ,T/T, Western Union or Paypal, The balance shold be paid before 

shipping.

 

 

Product Picture

 Kraft paper bag vacuum food packing bagKraft paper bag vacuum food packing bagKraft paper bag vacuum food packing bagKraft paper bag vacuum food packing bagKraft paper bag vacuum food packing bagKraft paper bag vacuum food packing bag



About us

Q1:  Are you the manufacturer or trading company?

 

Answer: We are industry and trade integration.

 

Q2:  Where is your factory?

 

Answer: Our factory located in Shenzhen

 

Q3:  Can I get some samples?

 

Answer: Sure, samples will be offered to you in advance is our honor.

 

Q4: Which type bags do you produce?

 

Answer: Bags can be produceded based on your requirement.

Please advice material, thickness, size, color, style, quantity ,

 

relevant pictures or marks and others.

 

Q5: How does your factory do quality control?

 

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance

to quality control from the beginning of manufacturing. 

 

 

Q6 : How about your bags quality?

 

Answer: Since 16 years, we only received 1.18% quality complaint  from our clients.

 

Q7: How is the packing and shipping?

 

Answer:Color box, carton and pallet package as your needs.

Generally 1x20’GP can load 5-12tons and 1x40’HQ can load about 10-22tons.

Loading capacity depends on the your package.

 

Q8: How long are your lead time?

 

Answer: 1x40HQ need 25-35days, and 1x20GP need 10-15days.

However, as factory advantage, we have the ability to offer you a short lead time.

 

Q9: How is your price?

 

Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag,

the higher the unit price, which is based on the same size;

before we work out the price,

we have to confirm the thickness, size, color, style.

 

Q10: Where are your main markets?

 

Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe,

North and South Americas, Middle East, Oceania and Asian areas.

 

PS:If you want to know more about our product, pls feel free to contact us. 

And welcome to our company.

 

 

 




Certificates

  • CE : 9001636
  • FDA : 92000665

Price

  • Delivery Port : shenzhen yantian

Packaging & Delivery

  • Packing :normal carton
  • Packaging Size : 60 x 40 x 30 
  • Package Weight : 15 
  • Delivery Lead Time : 12days
  • Supply Ability : 100,000 pcs/ day

Product Image

  • Kraft Paper Bag Vacuum Food Packing Bag  image

Other products from this supplier

Send an Inquiry to this supplier

Send an Inquiry to this supplier
* From
  To kate chen
Shenzhen Zhiyan Technology Co.,Ltd
* Buying Product
- Please enter your specific buying item.
e.g. 42 inch LCD TV, leather executive chair
Category : Packaging Bags
* Message

Use English only Max. 2000 characters. (Min. 20)

Send
EC21.com does not guarantee the validity of product information or the credentials of sellers.